Dan-Queen Fe

IC Dan-Queen Fe

Dan-Queen Fe • DK Silverleaf • Norsk Skovkatte • Norwegian Forest cats

Født d.:01-03-2016
Køn: Hun
EMS: NFO n
HCM: Normal
GSD4: Forældre normal
PK def: Negativ (N/N)
Far: NW GIC S*Zygot’s Moltas, JW
Mor: Dan-Queen Alina
Stamtavle: Pawpeds
Opdrætter: Dan-Queen
Om Fe: Allerede da Fe var meget lille tabte jeg mit hjerte til hende. Hun er betagende smuk og umulig at tage øjnene fra. Fra første sekund i huset, har hun indtaget alles hjerter med storm. Hun følger os rundt som en lille hund, spinder når bare man kigger på hende og er noget af det sødeste og blideste. Faktisk spinder hun så højt, at jeg ikke er i tvivl om hvor i huset hun befinder sig, når hun tuller rundt og udforsker. Hun er i løbet af en enkelt dag blevet gode venner med flere af de andre katte og jeg er sikker på, at hun hurtigt falder til. Og jeg har allerede fundet ud af, at hun elsker at lege oven på en,- især når man sover. Fe til gengæld, sover bedst når hun får lov at ligge i arm. Jeg glæder mig helt enormt til at lære hende bedre at kende og er Dorthe meget taknemlig for, at hun har betroet mig Fe. Tusind tak Dorthe.