DK Shadowpaw’s Zaphira

DK Shadowpaw’s Zaphira

DK Shadowpaw's Zaphira • DK Silverleaf • Norsk Skovkatte • Norwegian Forest cats

Født d.:21-02-2017
Køn: Hun
EMS: NFO es 09 23
HCM: Bliver scannet
GSD4: Forældre normal
PK def: Negativ (N/N)

Far: IC DK Shadowpaw’s Sniper
Mor: DK Zalethco’s Qui Qui

Stamtavle: Pawpeds
Opdrætter: DK Shadowpaw

Om Zaphira: Zaphira er en utrolig blid og sød kat. Hun er storspindende, meget kælen og elsker mennesker og de andre katte. Hun er prinsessen af huset og har i den tid hun har boet her, formået at krybe langt ind i hjertet på både mig og alle andre der har mødt hende. Hun er den alle elsker at putte og lege med. Hun er en stor og teknisk stærk pige. Især hendes størrelse og temperament er noget jeg er helt vild med. Jeg glæder mig til at opleve hende som mor, forhåbentlig en gang i 2018 når hun er klar til det. Jeg er Charlotte og Martin meget taknemlig for Zaphira.

Billeder: