DK Silverleaf’s James Bond kuld

DK Silverleaf’s James Bond kuld

DK Silverleaf's James Bond kuld • DK Silverleaf • Norsk Skovkatte • Norwegian Forest cats

Mor: DK Silverleaf’s Dancing Queen
Far: DK Dan-Queen Kim
Stamtavle: Pawpeds
GSD IV: N/N (Forældre er N/N)
HCM: Dancing Queen bliver scannet
PK DEF: Dancing Queen bliver testet

Født: 19/06/2019
Klar til at flytte:  Around 23/09/19

Om kuldet: 

James Bond kuldet er faktisk et “ikke planlagt” kuld hos os. Dancing Queen kom højgravid hjem fra den opdrætter hun var solgt til som killing. Det afholder mig ikke fra, at elske killingerne og give dem en ligeså god start på livet, som alle de andre killinger der er født her.
Og selvom jeg ikke har planlagt denne parring, så synes jeg, at killingerne er blevet rigtig fine og deres temperament er helt igennem fantastisk.

Navn
Køn
Farve
Status
DK Silverleaf's ThunderballHanNFO ns 03 23Flyttet
DK Silverleaf's Casino RoyaleHanNFO n 02 21Flyttet
DK Silverleaf's License to KillHanNFO ns 01 21Flyttet
DK Silverleaf's SkyfallHunNFO f 02 21Flyttet
DK Silverleaf's GoldeneyeHunNFO f 01 21Flyttet

Der vil ikke blive taget nogle endelige beslutninger mht. killingernes fremtidige hjem før de er mindst 6-7 uger. Deres nye hjem vil blive omhyggeligt valgt efter killingernes temperament og købers familie. På den måde håber jeg at sikre både killing og køber har de bedst mulige chancer for at få livslang glæde af hinanden. Hvis du er interesseret i at høre mere om en eller flere killinger, så kontakt mig endelig for en snak og et besøg. Kig også gerne ind på “Køb af killing”-siden for at læse mere vilkårene for at overtage en af de små skovtrolde. De kan også følges på tættere hold på DK Silverleaf’s Facebook side – www.facebook.com/dksilverleaf